Hallen er delt op i to afdelinger, så der købes enten billet til selve svømmehallen med soppebassin, aktivitetsbassin, 25m bassin, omklædningsrum med sauna eller billet til wellnessafdelingen inkl. adgang til svømmehallen.

Der er også et varieret udbud af lækre, hyggelige og sjove events året rundt.

For at gøre svømmehallen til et sikkert og behageligt sted for alle brugere og ansatte, har vi samlet diverse praktiske informationer. Livreddere og billetpersonale vil i konkrete situationer gøre opmærksom på regler eller andet, der skal overholdes - ellers bliver du bedt om at forlade svømmehallen.

Café Lokalet Beskåret

Café og shop

Caféen byder på et udvalg af mad og drikke til at stille tørsten og den lille sult to-go eller ved bordene i caféen.

Værløse Svømmehal, Relaxafdeling, Foto Furesø Kommune (17)

Wellnessafdeling

Svømmehallen har en særkilt afdeling med wellness, hvor forskellige faciliteter er med til at skabe ekstra nydelse i roligere omgivelser.

Værløse Svømmehal, indenfor

25m bassin

I 25m bassinet er vandet 26,5 gr. og 1,2-3,8m dybt med plads til at svømme baner, bruge kræfter på klatrevæg og hoppe fra 1 og 3m vipperne.

Værløse Svømmehal, Foto Furesø Kommune (10)

Soppebassin

Soppebassinet er 0,3-0,5m dyb med 30,5 grader varmt vand og plads til leg og hygge for store og små. Der er legetøj og boblezone.

Værløse Svømmehal, rutsjebane og børn

Aktivitetsbassin

Aktivitetsbassinet er 0,9-1,2m dybt og 30,5 grader varmt. Der er massagedysser og mammutbruser, modstrøm og 55 meter lang vandrutschebane.

VS Terrasse 8

Terrasse

Der er to udgange til terrasser mod syd og vest med solsenge, siddepladser, parasoller og koldtvandsbruser.

Kontakt

Værløse Svømmehal

Kirke Værløsevej 60
3500 Værløse
Tlf.: 7235 4700

Del: