Værløse Svømmehal, Relaxafdeling, Foto Furesø Kommune (17)
Bassin til babysvømning

Du kan svømme og lege med din baby i svømmehallens bassiner i hele åbningstiden og i wellnessafdelingens ekstra varme bassin på 34 grader på specifikke tidspunkter. Begge steder kan I frit bruge svømmehallens legetøj og vinger. 

  • De specifikke tidspunkter er: Mandag, tirsdag, torsdag og fredag kl. 7.00 – 10.00. Weekend og helligdage kl. 9.00 - 10.15. Det er OK at benytte svømmehallens øvrige faciliteter efterfølgende.
  • Der skal ikke bookes plads på forhånd.
  • Barnet skal være under 3 år, veje minimum 4 kg og have en lægt navle, som svarer til ca. seks uger gammel. Hvis du er i tvivl, kan du spørge din sundhedsplejerske til råds.
  • Barnet skal altid være iført badeble og neopren blebadebuks for at undgå urenheder i vandet. Det er muligt at købe badeble og blebadebuks. Det er også muligt at leje blebadebuks for kr. 25,- mod depositum på kr. 100,-.
  • Omklædning kan ske i et familieomklædningsrum eller svømmehallens almindelige omklædningsrum – begge steder er der puslepuder og små badekar.
  • Varmvandsbassinet på 34 grader er i wellnessafdelingen, hvor der henstilles til rolige bevægelser og dæmpet lydniveau. Når behovet for mere sjov og larm melder sig, er det bedre for alle parter, hvis det foregår i svømmehallens soppebassin eller aktivitetsbassin på 30,5 grader.

 

Babysvømning med instruktør

Værløse Svømmehal tilbyder ikke undervisning og henviser derfor til hold eller privat undervisning via Furesø Svømmeklub.

Del: